Як змінилися сучасні діти: 10 яскравих ілюстрацій

32,4 т.
Як змінилися сучасні діти: 10 яскравих ілюстрацій

Кожне покоління відрізняється від попереднього - від цього нікуди не дітися. Але, все ж, сучасні діти зовсім інші, і на те, як вони дорослішають і пізнають світ дуже впливає швидкий розвиток технологій. Побачити сьогодні підлітка, у якого немає гаджета - це вже щось з області фантастики, а значить і життя у них безпосередньо пов'язане з ними. І в цьому зовсім немає провини дітей.

Видання Adme.ru зібрало чудову підбірку ілюстрацій про те, як сучасні технології вплинули на дитинство наших дітей, їх думки, інтереси, сприйняття життя.

Як раніше повідомляв "Обозреватель", фотограф показала вражаючі знімки дітей, які зроблені зі спини, щоб довести, що красивому портрету не потрібне обличчя.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки