Названо сім самих багатодітних татусів Голлівуду

15,1 т.
Названо сім самих багатодітних татусів Голлівуду

Діти це щастя! І чим більше дітей - тим більше щастя. Судячи з усього, саме такої думки деякі знамениті представники сильної статі. Днями у 61-річного Мела Гібсона народилася дев'ята дитина. А хто ще з голлівудських акторів носить це горде звання - багатодітний батько?

Арнольд Шварценеггер, п'ять дітей

Відомий голлівудський актор і 38-й губернатор штату Каліфорнія Арнольд Шварценеггер батько п'ятьох дітей. Чотирьох йому народила законна дружина журналістка Марія Шрайвер - 2 сина Патрік і Крістофер, і 2 дочки Кетрін і Кристина. Також у актора є позашлюбний син - 19-річний Джозеф Баена, який дуже схожий на батька.

Роберт Де Ніро, шість дітей

Актор був одружений тричі. І від кожного шлюбу у нього є діти. Дочку Дрену і сина Рафаеля йому народила перша дружина - чорношкіра акторка Діані Абботт. Друга дружина - актриса Токі Сміт - народила Де Ніро двох чудових хлопчиків - Аарона і Джуліана. Ну і третя обраниця, на якій актор одружився в 1997 році та живе з нею і зараз, народила йому дочку Хелен і сина Еліота.

Відео дня

Жан Рено, шість дітей

Актор, який прославився завдяки ролям у фільмах "Леон" та "Васабі" також був тричі одружений. З 1977 до 1995 його дружиною була Дженівв Ріно, яка народила йому сина Мікаеля і дочку Сандру. Другою дружиною Жана була модель Наталія Дишкевіч, у них росте син Том і дочка Серена. А зараз актор одружений на манекенниці Зофії Борука. Пара виховує двох синів: шестирічного Діна і восьмирічного Сьело.

Кевін Костнер, сім дітей

У відомого актора від першого шлюбу з Сінді Сілві зростає троє дітей - Лілі, Анни і Джо. Друга дружина народила йому доньку Грейс і двох синів - Кейден і Хейс. А в 1996 році актриса Бріджит Руні народила Кевіну сина Ліама.

Клінт Іствуд, вісім дітей

Першою дружиною актора і режисера була Меггі Джонсон. Вона народила йому двох дітей - сина Кайла і дочка Елісон. У другому шлюбі у Клінта народився син Скотт. Однак у нього є ще п'ять позашлюбних дітей від різних жінок.

Мел Гібсон, дев'ять дітей

Відомий голлівудський актор виховує двох дочок і сімох синів. Перша дружина, з якою Мел прожив 21 рік, народила йому дочку Ханну (в 1980 році), близнюків Едварда і Крістіан (в 1982 році), синів Вільяма (в 1985 році), Луї (в 1988 році), Майло (в 1990 році ) і Томаса (в 1999 році). Друга пасія актора, росіянка Оксана Григор'єва, в жовтні 2009-го року народила йому дочку Люсію. А третя дружина Гібсона, 25-річна сценаристка Розалінда Росс, днями народила йому сьомого сина.

Едді Мерфі, дев'ять дітей

Незважаючи на те, що актор відомий по комедійним ролям, до батьківства він ставиться досить серйозно. Едді одружений на моделі Ніколь Мерфі, з якою він виховує п'ятьох дітей: Брію, Шейн, Золу, Беллу і Майлса. Також у актора є позашлюбні діти: син від актриси Полетт Макнілі і дочки від Мелані Браун і Пейдж Бутчер.

Як раніше повідомляв "Обозреватель", фотограф зі Швеції показав неймовірні знімки новоспечених татусів.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки