Вчені пояснили, чим корисний денний сон для дітей старше трьох років

10,7 т.
Вчені пояснили, чим корисний денний сон для дітей старше трьох років

Вчені з Арізони з'ясували, що денний сон покращує пам'ять та мовні навички дитини.

Про це повідомляє Daily mail.

Нове дослідження, в якому взяли участь кілька тисяч добровольців (батьки з дітьми 3-4 років), показало, що денний сон допомагає дітям розвивати інтелектуальні здібності.

Дітей розділили на дві групи, не враховуючи режим, який був у них раніше. Суть експерименту полягала в тому, що кожна дитина вчила нове слово. Далі одна група дітей лягала спати, а друга продовжувала гратися. Після цього діти проходили спеціальні тести.

Відео дня

В результаті з'ясувалося, що діти, які спали після занять, показували кращі результати тестувань.

На думку вчених, такий результат пов'язаний з тим, що дитячому мозку потрібен відпочинок, щоб засвоювати нову інформацію.

Як раніше повідомляв "Обозреватель", вчені пояснили, чому первістки розумніші молодших дітей.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки