"Не всі історії закінчуються хепі ендом": Яна Зінкевич розповіла про зміни в своєму житті

39,3 т.
'Не всі історії закінчуються хепі ендом': Яна Зінкевич розповіла про зміни в своєму житті

Волонтер Яна Зінкевич проходить через чергове життєве випробування.

Про зміни в своєму житті вона розповіла в ефірі телеканалу 1+1.

Яна тепер одна виховує маленьку дочку Богдану - чоловік, доброволець АТО Максим Корабльов, пішов з сім'ї. Волонтер зізнається, що їй зараз дуже складно, але це рішення Максима, і вона не має права його засуджувати:

"Не всі історії закінчуються хепі ендом, кожна людина сама вибирає свою долю. Можливо, він здався, а може він просто слабкий, але це його життя", - каже Яна. Життям маленької Богдани батько не цікавиться, за два місяці він бачив її тільки один раз.

Відео дня

Яна розповіла, що пережити розставання з чоловіком їй було важко, але заради дочки і свого батальйону вона не могла здатися. Виховувати доньку їй дуже допомагають мама та вітчим, і найголовніше - Яна вірить, що у них все буде добре.

Як раніше повідомляв "Обозреватель", вагітній Яні Зінкевич зробили пропозицію в прямому ефірі.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки