Обираємо найстильнішу зоряну маму України: голосування

15,5 т.
Дівчата

В Україні дуже багато красивих артисток, співачок, акторок. Незважаючи на успіх і постійну зайнятість, вони не забувають народжувати, виховувати дітей, створювати прекрасні сім'ї.

Mamaclub вирішив провести опитування серед своїх читачів і дізнатися, яку з відомих українок, які стали успішними мамами, можна за правом назвати найстильнішою.

Серед кандидаток на звання - фітнес-тренер Аніта Луценко, телеведучі Лілія Ребрик і Ольга Фреймут, співачка Катерина Бужинська, актриса і комік Олена Кравець.

Як повідомляв "Обозреватель", співачка Катерина Бужинська народила двійню.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки