Наперекір скрепам: Росію "захоплюють" татусі нового формату

8,3 т.
Наперекір скрепам: Росію 'захоплюють' татусі нового формату

Рівні стосунки в сім'ї, поділ обов`язків між молодими батьками - це вже давно стало нормальною практикою в багатьох країнах, і в Україні в тому числі. Але чи можна так сказати про Росію?

Фотопроект з російськими татами нового формату публікує lenta.ru.

В Росії тато, який присутній на пологах дружини, а потім гуляє з коляскою, все ще викликає масу здивування. У російському суспільстві все ще популярний стереотип "виховання дітей - це справа жінки, моя справа - забезпечити сім'ю".

Російські чоловіки не те що не поспішають взяти відпустку по догляду за дитиною, багато хто з них навіть не знають, що мають на неї право. Але татусі з Санкт-Петербурга, які взяли участь у фотосесії Марії Гельман - не такі, це батьки нового формату. І, як стверджує видання, їх стає все більше.

Відео дня

Як раніше повідомляв "Обозреватель", кумедний ролик тата з танцюючим малюком підкорив соцмережі.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки