Зірка серіалу "Анатомія Грей" вперше показала новонародженого сина

9,5 т.
Зірка серіалу 'Анатомія Грей' вперше показала новонародженого сина

Відома американська актриса Кетрін Хейгл, яка нещодавно стала мамою, знялася в першій фотосесії з новонародженим сином Джошуа.

Про це повідомляє people.com

Кетрін разом з малюком з'явилася на обкладинці журналу і дала інтерв'ю, в якому розповіла, як відреагувала на незаплановану вагітність.

"Це було дивовижно! Я завжди хотіла мати велику сім'ю і багато дітей. Я просто не знала, коли ми до цього прийдемо" , - говорить Кетрін.

" Але буду чесною, моя перша реакція була:"О, чорт!", Але тепер, коли у нас є малюк, мені просто потрібно звикнути до нового ритму життя" , - зізнається 38-річна актриса.

Відео дня

Нагадаємо, Кетрін та її чоловік, співак Джош Келлі, виховують ще двох прийомних дітей - дочок Ненсі та Аделаїду.

Як раніше повідомляв "Обозреватель", колишня дівчина Міка Джаггера поділилася фото з їхнім сином.

Зірка серіалу ''Анатомія Грей'' вперше показала новонародженого сина
Зірка серіалу ''Анатомія Грей'' вперше показала новонародженого сина
Зірка серіалу ''Анатомія Грей'' вперше показала новонародженого сина
disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки