У Мельбурні народилася дитина-велетень

31,8 т.
У Мельбурні народилася дитина-велетень

У місті Мельбурн (Австралія) народилася дитина-велетень, вагою понад шість кілограмів.

Про це в ранковому сюжеті новин повідомляє ТСН.

Батьки та медики вражені його розмірами. Незважаючи на чималу вагу, мама народила дитину самостійно, хоча і говорить, що було дуже страшно. Зараз вона приходить до тями після пологів, і радіє, що з новонародженим сином все гаразд. А ось новоспечений батько зізнається, що про такого сина він мріяв завжди, і ось його мрія збулася.

Хлопчика назвали Брайаном-молодшим. Медики відзначили, що тепер батькам потрібно контролювати вагу маленького гіганта, і ретельно стежити за харчуванням новонародженого.

Відео дня

Як раніше повідомляв "Обозреватель", фотограф показав вражаючі моменти після народження.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки