У київському кінотеатрі "Жовтень" показуватимуть фільми для мам з немовлятами

14,2 т.
У київському кінотеатрі 'Жовтень' показуватимуть фільми для мам з немовлятами

З 15 березня 2017 року кінотеатр "Жовтень" запускає проект "тихі сеанси", який розрахований на мам з дітьми до року.

Про це на сторінці групи "Київ дружній до батьків і малюків" в соціальній мережі Facebook повідомила активістка Ольга Мирцало.

"Мами і тата! Є для Вас чудова новина! Кінотеатр "Жовтень" погодився проводити сеанси для мам з малюками 0+! Перший сеанс - 15 березня, 10:00! Очікується, що кіносеанси будуть проводитися на регулярній основі раз на тиждень!" - написала вона.

Також Ольга повідомила про те, що вибрати фільм учасники спільноти повинні самостійно з тих, які заплановані для показу в кінотеатрі. Вона підкреслила, що мова йде не про мультфільми. "Оскільки ініціатива була запропонована від імені групи, ми разом з Вами в можемо вибрати (доросле) кіно для перегляду", - зазначає мама-активістка.

Відео дня

Інформацію про новий проект також підтвердила директор кінотеатру Людмила Горделадзе.

"У залі не буде темно, буде приглушене світло і тихіше звук. Крім того, в залі перед сценою ми плануємо влаштувати дитячу зону - постелити великий килим-підстилку, встановити манежі для маленьких, щоб там були іграшки. Також в залі плануємо облаштувати куточок зі столиками для сповивання малюків і двома мікрохвильовими печами. Щоб глядачам було дійсно зручно", - розповіла про проект Горделадзе сайту УП.Київ.

Як раніше повідомляв "Обозреватель", в київських парках з'являться будиночки для переодягання грудних дітей.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки