По-литовськи: харчуванням харківських школярів займуться західні фахівці

5,0 т.
По-литовськи: харчуванням харківських школярів займуться західні фахівці

За харчування в шкільних їдальнях Харкова і Харківської області незабаром можуть почати відповідати фахівці з Литви.

Про це повідомляє видання Сегодня.

Розплачуватися за їжу школярі будуть спеціальними пластиковими картками, а батьки, через спеціальний сайт, зможуть відстежувати, що їдять їхні діти.

Відзначимо, що литовська компанія вже співпрацює з декількома школами в столиці. Меню не дуже відрізняється від звичного, однак у дітей є можливість вибрати собі додаткове блюдо: печену картоплю, салат, відбивну, салат, булочку.

Відео дня

"Основні ж страви звичні, наприклад, вчора на сніданок був плов з курячим м'ясом і овочевий салат, на обід - суп і тефтелі. До страв обов'язково йде сік або компот", - поділилася досвідом директор однієї з київських шкіл.

Як раніше повідомляв "Обозреватель", психолог розповіла, як підготувати дитину до співбесіди в перший клас.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки