Майбутній Роналду: трюк дворічного футболіста підкорив мережу

23,4 т.
Майбутній Роналду: трюк дворічного футболіста підкорив мережу

У мережі набирає популярності відео дворічного малюка Корбина Джексона, який з одного удару загасив футбольним м'ячем свічку на торті.

Відеоролик, опублікований на особистій сторінці майбутньої зірки футболу в соціальній мережі Instagram, за кілька днів переглянули понад 55 тисяч осіб

Варто зазначити, що це не єдине відео, де Корбін дивує інтернет-користувачів своєю спритністю - батьки малюка регулярно публікують ролики, де малюк майстерно володіє баскетбольними і футбольними міні-м'ячиками з вражаючою точністю потрапляючи в лунки, кільця і ??стаканчики.

Відео дня

Однак цього разу хлопчик перевершив сам себе - він майстерним ударом, підкинувши футбольний м'ячик носком правої ноги і відбивши його коліном лівої, потрапив прямо в палаючу на торті свічку і загасив її. Корбін навіть сам здивувався своєму успіху і з радісним вереском побіг повідомити про результат рідним.

Фоловери в коментарях розхвалюють маленького умільця і ??називають його майбутнім Кріштіану Роналду.

Як раніше повідомляв "Обозреватель", мережу підкорило відео з малюками, що б'ються за пустушку.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки