"Найбільш незвичайна дівчинка": Маша Єфросиніна зворушливо привітала дочку з днем ??народження

10,9 т.
'Найбільш незвичайна дівчинка': Маша Єфросиніна зворушливо привітала дочку з днем ??народження

У сім'ї відомої телеведучої Маші Єфросиніної сьогодні свято - її старшій дочці виповнюється 13 років.

Своєю радістю ведуча поділилася на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, назвавши іменинницю найцікавішою і незвичайною дівчинкою, яку вона знає.

"Це найцікавіша і незвичайна дівчинка з мені відомих! Мені пощастило - вона, до того ж, моя дочка! З днем народження, моя кішечка! Моя Нана!" - зворушливо підписала Єфросиніна їх спільну світлину.

Підписники телеведучої приєдналися до привітань, бажаючи всього найкращого і мамі, і доньці. Також, в коментарях відзначили, що Нана дуже схожа на батька.

Відео дня

"На тата схожа! З Днем Народження! Здоров'я і всіх благ!" - написала vipmaria.

Як раніше повідомляв "Обозреватель", Олександр Пономарьов зворушливо привітав сина с днем народження.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки