Прискорити процес пологів: танець вагітної в пологовому будинку підкорив соцмережі

22,6 т.
Прискорити процес пологів: танець вагітної в пологовому будинку підкорив соцмережі

У мережі набирає популярності відео, на якому вагітна жінка танцює в пологовому будинку, з метою прискорити процес народження свого первістка.

Про це повідомляє видання The Huffington Post.

Пологи американки Ембер Буш затрималися на тиждень (відповідно до терміну), і, з її точки зору, сам процес йшов повільно. Тому вона вирішила прискорити його за допомогою танців. Компанію жінці, у якої вже відійшли води і відкриття матки становило 6 см, склала сестра чоловіка, а знімала на відео цей чудовий танець доула Джессіка Уайсброд.

Відеоролик з танцем був опублікований в соціальній мережі Facebook в кінці лютого, і за цей час його переглянули понад 11 мільйонів разів.

Відео дня

Сама Ембер зазначила, що здивована, але дуже рада, такій величезній популярності відео з її танцем, тепер вона точно не забуде, як проходили її перші пологи.

"Зробити щось цікаве і витягти максимум з досвіду - це те, чого я хотіла", - сказала новоспечена мама.

Як раніше повідомляв "Обозреватель", відома українська співачка вагітна первістком.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки