Унікальна вагітність: жінка народила трійню "в два присісти"

11,5 т.
Унікальна вагітність: жінка народила трійню 'в два присісти'

Унікальний випадок стався в китайській провінції Хебей - жінка народила дівчаток-близнючок через шість днів після народження сина.

Про це повідомляє China News Service.

Пара давно хотіла дітей, але жінка ніяк не могла завагітніти. Пройшовши лікування китаянка завагітніла трійнею. 21 лютого у неї почалися передчасні пологи і на світ з'явився хлопчик вагою в 1044 грам. Але потім перейми припинилися, і акушером було прийнято рішення продовжити виношування ще двох дітей.

Дівчаток жінка народила через 6 днів - 27 лютого.

Лікар, яка приймала пологи, зазначила, що такий випадок стався вперше за більш ніж 20 років практики. Вся справа в тому, що жінка була вагітна так званою дизиготною трійнею - хлопчик розвивався в інший плодовій оболонці, окремо від його двох сестер.

Відео дня

Зараз всі діти знаходяться під цілодобовим наглядом лікарів, так як їх вага занадто низька.

Як раніше повідомляв "Обозреватель", в Києві народилася перша в цьому році трійня.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки