Три принцеси: дружина відомого коміка знялася в казковій фотосесії з дочками

26,0 т.
Три принцеси: дружина відомого коміка знялася в казковій фотосесії з дочками

Ксенія Кошова, хореограф-постановник і дружина відомого коміка, артиста студії "95 квартал", знялася з двома дочками - 9-річною Варварою і 2-річною Серафімою - в казковій фотосесії.

Про це повідомляє сайт студії kvartal95.com

"Насправді, це наша перша подібна фотосесія з дівчатками. Весь процес зайняв близько трьох годин, це разом з гримом і зачіскою. Ми б із задоволенням знялися разом з нашим татом, але він зараз дуже зайнятий", - розповіла Ксенія.

Також вона зазначила, що задоволення від фотосесії найбільше отримала молодша дочка: "Вона у нас дуже гіперактивна, і фотограф ледь встигав її зловити", - говорить дружина Євгенія.

Відео дня

Як раніше повідомляв "Обозреватель", мама з донькою підкорили соцмережу фотообразами диснеївських героїв.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки