Мадонна знову стане матір'ю

6,7 т.
Мадонна знову стане матір'ю

Вищий суд Малаві дозволив Мадонні удочерити двох близнюків.

Про це повідомляє people.com.

Інформація про те, що відома співачка Мадонна планує всиновити дітей, обговорюється в мережі вже не перший місяць. Однак зараз стало відомо, що суд схвалив бажання співачки вдочерити двох дівчаток-близнят з Малаві.

Дівчаткам по 4,5 роки, їх мама померла під час пологів. "Після того, як їх мати померла, за дітьми наглядала їх бабуся, але вона не могла в повній мірі забезпечити їх, тому дівчат забрали в дитячий будинок", - розповів журналістам представник судді.

Відео дня

Засідання суду, куди Мадонна приїхала в супроводі адвоката, свого батька, дядька та дітей, співачка покидала разом з дівчатками, абсолютно щаслива.

Нагадаємо, що крім близнят, співачка виховує чотирьох дітей: двох рідних (20-річну Лурдес і 16-річного Роко) і двох прийомних (11-річні Девід Банда та Мерсі), які також були усиновлені в Малаві.

Як раніше повідомляв "Обозреватель", Маша Собко розповіла, на кого схожа її дочка.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки