Джеймс Бонд відпочиває: 10 дітей, які точно крутіше

10,1 т.
Джеймс Бонд відпочиває: 10 дітей, які точно крутіше

Маленькі діти вміють дивувати, а батьки часто недооцінюють їх можливості.

Наприклад, герої відео, яке опубліковано на сторінці America's Funniest Home Videos в Facebook, красномовно натякає "агенту 007", що у нього підростає непогана конкуренція.

У дітей дуже розвинена фантазія, і вони іноді здатні на такі витівки, які не одному дорослому не прийдуть в голову. Спостерігаючи за своїм чадом, ви, напевно, не один раз бачили, як він намагається відкрити шафу, або дістатися до тумбочки, в якій заховані його улюблені ласощі. Автори цього відео створили добірку з дитячих витівок, на які не здатний навіть всім відомий Джеймс Бонд. "Здається, у Бонда підростає непогана конкуренція", - підписали ролик вони.

Відео дня

Відео з цими чудовими малюками менше ніж за добу набрало близько 1,5 мільйонів переглядів та 26 тисяч лайків.

Як раніше повідомляв "Обозреватель", мама виклала відео, яке показує, як легко навчити дитину зав'язувати шнурки.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки