Кетрін Хейгл поділилася зворушливим знімком чоловіка з новонародженим сином

9,1 т.
Кетрін Хейгл поділилася зворушливим знімком чоловіка з новонародженим сином

Американська актриса, зірка серіалу "Анатомія Грей", зворушливо привітала чоловіка з днем ??народження, опублікувавши на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram знімок, на якому маленький Джошуа засинає на руках у батька.

"В той час, як у Джоша Келлі закінчується день його народження, до нього сонно притискається його маленький тезка. У мене недостатньо слів, щоб висловити подяку до цієї незвичайної людини, і цього дня, коли він народився! З Днем Народження, найсексуальніший, найсмішніший, найрозумніший, талановитий та чарівний чоловік, якого я коли-небудь зустрічала! А ще - він чудовий батько! Чи є в цьому світі хоч щось, з чим він не зміг би впоратися? ", - підписала фото Кетрін.

Відео дня

Підписники актриси приєдналися до привітань, зазначивши в коментарях, що у них чудова сім'я.

Як повідомляв "Обозреватель", нещодавно актриса знялась в першій фотосесії з новонарожденим сином.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки