"Крута ідея!": Слава Камінська підкорила соцмережу саморобним акваріумом для сина

9,3 т.
'Крута ідея!': Слава Камінська підкорила соцмережу саморобним акваріумом для сина

Відома українська співачка, учасниця гурту "НеАнгели" і мама двох дітей, Слава Камінська вдало поєднує кар'єру і материнство. Цього разу вона поділилася з підписниками відео, на якому показала, як вони з сином робили акваріум для його пластмасових морських друзів.

Відеоролик мама-рукодільниця опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Ось так в домашніх умовах ми з Леонардо зробили для його пластмасових морських друзів "будинок культури". Тепер вони можуть там плескатися і влаштовувати діскотЕку", - підписала Камінська відео.

Шанувальники Слави оцінили її старання. У коментарях Камінську назвали прекрасною мамою, зазначивши, що такий "будинок культури" - просто приголомшлива ідея!

Відео дня

Як раніше повідомляв "Обозреватель", дружина лідера гурту O.Torvald показала вагітний животик.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки