Маша Собко вперше показала доньку

15,1 т.
Маша Собко вперше показала доньку

Українська співачка Маша Собко разом зі своєю півторарічною донькою прикрасила обкладинку відомого журналу.

В інтерв'ю виданню "Viva!" Маша розповіла про материнство та перші страхи в статусі мами.

Дочці співачки майже 2 роки, вона мало про неї розповідає, і на тих рідкісних кадрах, які є в соціальних мережах Марії, обличчя малечі не розгледіти. І ось вона все ж таки зважилася показати маленьку Малену.

"Чомусь ніхто не попереджає, що дитина - це не завжди просто. Точніше, завжди непросто. Що ти замучений, що дуже важко викроїти час для себе, що це переживання і постійна тривога за малюка", - зізнається співачка.

Відео дня

Маша зазначила, що найстрашнішим для неї виявилося грудне вигодовування. "У мене спочатку була паніка. Я не знала, як почати годувати дитину і що робити, якщо не прибуває молоко! Я не знала, як все правильно робити - мені ніхто не пояснив", - згадує вона.

Як раніше повідомляв "Обозреватель", балерина Катерина Кухар вперше показала свого сина.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки