Мережу підкорив ролик, що показує еволюцію одягу для вагітних за останні 100 років

9,4 т.
Мережу підкорив ролик, що показує еволюцію одягу для вагітних за останні 100 років

У мережі з'явився відеоролик, в якому модель всього за 3 хвилини показала, наскільки різним був одяг для майбутніх мам за останні сто років.

Відео опубліковано на You Tube каналі BuzzFeedYellow.

Перші кадри відео, яке набрало більше мільйона переглядів, показують, що майбутні мами того часу вибирали темні наряди, які повністю приховували тіло жінки, але при цьому були ошатними. Починаючи з 30-х років, жінка вже віддавала перевагу зручності - одяг шився з натуральної тканини, з'явилися моделі з гудзиками і резинками, за допомогою яких можна було регулювати розмір в залежності від зростання живота.

Відео дня

Більш яскравий одяг у майбутніх мам з'явилася вже в 60-х роках, а починаючи з 90-х стало модно виставляти зростаючий животик напоказ, підкреслюючи тим самим, що вагітність - це природно і красиво.

Як раніше повідомляв "Обозреватель", відома співачка знялася оголеною на сьомому місяці вагітності.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки