"Не можу дочекатися зустрічі з тобою": вагітна Торі Спеллінг зворушила соцмережі новим знімком

11,5 т.
'Не можу дочекатися зустрічі з тобою': вагітна Торі Спеллінг зворушила соцмережі новим знімком

43-річна Торі Спеллінг скоро стане матір'ю вп'яте.

У своєму Instagram актриса поділилася з шанувальниками фотознімком, на якому видно "добре вагітний животик".

"Не можу дочекатися зустрічі з тобою, мій маленький чоловіче... мій маленький принце", - написала Торі під фотографією, розсекретивши таким чином стать майбутньої дитини.

Нагадаємо, Торі заміжня з актором Діном МакДермоттом. Пара виховує 4-х дітей: 9-річного Ліама, 8-річну Стеллу, 5-річну Хетті та 4-річного Фінна.

Відео дня

П'ята вагітність стала несподіванкою для акторів, проте прийняли вони її з радістю: "Це стало для нас досконалим сюрпризом. Але я завжди мріяла про велику родину, тому дуже рада і схвильована", - коментувала свою вагітність Торі.

Як раніше повідомляв "Обозреватель", екс-учасниця гурту Spice Girls народила другу дитину.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки