Годуємо дітей креативно: блогер вразила соцмережі ідеями

10,1 т.
Годуємо дітей креативно: блогер вразила соцмережі ідеями

Багато дітей перебірливі в їжі, і нагодувати їх буває не так просто. Але Саманта Лі, мама двох дітей з Малазії, створює такі унікальні шедеври на тарілках своїх малюків, що відмовитися це з'їсти - неможливо.

Фотографії своїх ідей вона публікує в соціальній мережі Instagram.

Ідея оформляти страви так, щоб вони ставали схожими на казку, з'явилася у Саманти кілька років тому, коли її старша дочка почала вередувати, перебираючи їжею. Зараз на Instagram цієї мами з фантазією підписані більше 700 тисяч чоловік, які в захваті від її кулінарних ідей, адже кожна її викладена фотографія набирає не менше 10 тисяч лайків.

Відео дня

Як раніше повідомляв "Обозреватель", Маша Єфросиніна порадувала новим відео з сином, де вони обговорили, що любить їсти маленький Олександр.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки