Вчені пояснили, як харчування впливає на успішність дитини в школі

7,9 т.
Вчені пояснили, як харчування впливає на успішність дитини в школі

Американські дослідники з'ясували, як продукти харчування можуть допомогти школяреві стати відмінником.

Про це повідомляє видання Medik Forum.

Під час дослідження вченим вдалося довести, що однією з причин низької успішності школярів є те, що в їхньому раціоні недостатньо йоду, заліза і цинку. У зв'язку з цим діти швидко втомлюються, у них починається інтелектуальна апатія і млявість, що призводить до зниження уважності і проблем із пам'яттю.

Вчені зазначають, що для того, щоб дитина добре вчилася і не втомлювався в школі, в її їжу потрібно додавати йодовану сіль, оскільки вона позитивно позначається на стані здоров'я дитини. Крім цього, в раціоні школяра повинні бути присутніми морепродукти.

Відео дня

Також медики зазначають, що для кращого засвоєння молочні продукти і м'ясо краще їсти в різні прийоми їжі.

Найголовніше пам'ятати, що харчування школяра має бути повноцінним і збалансованим.

Як раніше повідомляв "Обозреватель",  вчені розповіли про вплив шкідливих звичок на здоров'я дитини в майбутньому

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки