Комаровський дав кілька порад про правила поведінки дитини в інтернеті

6,7 т.
Комаровський дав кілька порад про правила поведінки дитини в інтернеті

Сучасний світ диктує свої правила, тому повністю заборонити дитині користуватися інтернетом буде неправильно, та й не вийде. Відомий педіатр Євген Комаровський поділився з батьками декількома правилами, як знайти правильний підхід до своїх дітей у питанні використання інтернету.

Про це він розповів в інтерв'ю виданню WoМo.

Найголовніша задача батьків не забороняти дитині користуватися інтернетом, а розповісти, як правильно це робиться. Як зазначає педіатр, перед тим, як дозволити чаду самостійно користуватися інтернетом, переконайтеся, що він розуміє основні правила безпеки, але і в цьому випадку слід постійно перевіряти історію перегляду та блокувати доступ до небажаного контенту.

Відео дня

"Немає правил - немає інтернету" - це повинен бути закон. Ніколи не повідомляти нікому особисту інформацію, завжди показувати батькам незрозумілі, страшні, дуже цікаві і багато що обіцяючі сторінки, без батьківського схвалення ніколи не переводити віртуальне знайомство в реальне. Біда в тому, що нібито правила на свій страх і ризик встановлюють батьки, які в більшості випадків ніякими правилами не цікавляться і готові процес спілкування з дитиною та навчання дитини передоручити смартфону або планшету", - говорить Комаровський.

Як раніше повідомляв "Обозреватель", строгість батьків тягне за собою проблеми у навчанні.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки