Як стати президентом: Порошенко дав пораду дитині

10,4 т.
Як стати президентом: Порошенко дав пораду дитині

Петро Порошенко, на одному із заходів в Харкові, дав хлопчикові пораду, що потрібно зробити для того, щоб в майбутньому стати президентом країни.

Про це повідомляє прес-служба президента України.

"Скажу тобі чесно, я не раджу ставити собі саме таку мету - стати президентом. У мене її теж ніколи не було. Я збирався зробити все, що від мене залежить, щоб зробити Україну кращою - я будував заводи і фабрики, створював робочі місця, коли потрібно було її захищати, я не замислюючись почав її захищати, не думаючи про те, що це принесе мені. Я в пріоритет ставив питання - чим я можу бути корисний своїй країні. Тому я хочу тебе запевнити, якщо ти будеш думати саме про те, чим ти можеш бути корисний для країни - твої знання і зусилля точно не залишаться непоміченими. І якщо тоді, коли ти станеш дорослим, у тебе ще залишиться це бажання - я впевнений, що у тебе все вийде", - відповів Порошенко на запитання Георгія Арцебашева про те, що йому потрібно робити, щоб в майбутньому стати президентом, так само, як і він.

Відео дня

Як раніше повідомляв "Обозреватель", з'явилися перші фото онуків Порошенко.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки