Маша Єфросініна: Я не прочитала жодної книги про те, як бути хорошою мамою

8,0 т.
Маша Єфросініна: Я не прочитала жодної книги про те, як бути хорошою мамою

Відома українська телеведуча зізналася, що, будучи мамою двох дітей, вона не прочитала жодної книги про материнство, і не прослухала ні одного семінару про те, як правильно виховувати дітей.

Про це Маша написала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Мама телеведучої сьогодні святкує свій день народження, і саме цій події Єфросініна присвятила свій пост:

"Сьогодні у моєї мами день народження! І в мене зізнання з цього приводу: Я не прочитала жодної книги про те, як бути хорошою мамою, не прослухала жодного семінару на тему "як правильно виховувати дітей". Всі мої знання, мої внутрішні опори і орієнтири - це Вона! Вона завжди безумовно любить, Її самовіддача нам з Лізою приголомшує досі. Вона назавжди наше натхнення і тепло!" , - пише Марія.

Відео дня

Підписники Маші приєдналися до поздоровлень, а також відзначили, що телеведуча дуже схожа на свою маму: "Це ваша мама? Я подумала, що це ви в якомусь образі!", - написала користувач marisha_zhuribida.

Як раніше повідомляв "Обозреватель", зірка серіалу "Анатомія Грей" вперше показала новонародженого сина.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки