Катя Осадча народила: що відомо про новонародженого

47,4 т.
Катя Осадча народила: що відомо про новонародженого

Відома українська телеведуча стала мамою вдруге. Батьком називають Юрія Горбунова. Зіркові батьки поки не поспішають коментувати цю радісну новину, але колеги вітають пару в соціальних мережах.

Так, про те, що Осадча 18 лютого народила хлопчика, першюї повідомила Ольга Сумська, привітавши пару на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Пізніше до привітань приєдналися Джамала та Руслана Лижичко.

"Чудові, красиві, талановиті Катя Осадча та Юрій Горбунов хочу вас обійняти по-справжньому" , - написала Джамала в Instagram.

"Вітаю Katya Osadcha з найбільшою подією в житті. Тепер ти вдруге мама! Як це круто!!! Нехай твоє маленьке Щастя буде найщасливішим у світі! Бажаю це щиро і від чистого серця!" - привітала телеведучу Руслана.

Відео дня

Відзначимо, що на сторінці Осадчої користувачі також активно вітають ведучу з цією важливою подією в житті.

Нагадаємо, Катя Осадча вже виховує сина Іллю, якого вона народила в 2002 році від колишнього чоловіка, бізнесмена та народного депутата Олега Поліщука.

Як раніше повідомляв "Обозреватель", Катя Осадча вперше показала фото з коханим.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки