"Все сталося дуже швидко": на Одещині жінка народила прямо в електричці

13,2 т.
'Все сталося дуже швидко': на Одещині жінка народила прямо в електричці

В електричці "Знам'янка - Одеса" 23-річна пасажирка Анастасія Нікітіна народила дівчинку прямо під час руху. Маля з'явилося на світ за 3 хвилини до прибуття до найближчої станції.

Про це повідомляє ТСН.

Вагітна жінка з чоловіком поверталися додому електричкою. В дорозі у неї почалися перейми. Оскільки це була вже не перша дитина, пасажирка швидко зрозуміла, що доїхати до пологового будинку вони не встигнуть. Пологи прийняли провідниці прямо у вагоні.

"Вона терпіла дуже сильно - це було видно. Діяли за ситуацією. Ми помили руки, обробили дезінфікуючими засобами, розстелили чисті рушники, підігріли воду. Все відбулося дуже швидко. Дівчинку сповили, у тата забрали светр і куртку, закутали її ", - ділиться враженнями провідник.

Відео дня

Через 10 хвилин після народження, дівчинку, яку щасливі батьки назвали Катериною, вже оглядали лікарі. Медики відзначили, що провідники все зробили правильно.

Як раніше повідомляв "Обозреватель", стало відомо, як передчасні пологи впливають на майбутнє дитини.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки