Знову батько: засновник Facebook підірвав соцмережі радісною звісткою

44,6 т.
Знову батько: засновник Facebook підірвав соцмережі радісною звісткою

Відомий мільярдер та засновник однієї з найпопулярніших соціальних мереж - Facebook - Марк Цукерберг і його дружина Прісцилла чекають на другу дитину.

"Ми з Прісциллою раді поділитися, що чекаємо на ще одну дівчинку! Після нашого важкого досвіду, пов'язаного з Макс, ми не знали, чого очікувати, і чи зможемо ми мати ще одну дитину. Коли Прісцилла і я вперше дізналися, що вона знову вагітна, наша перша надія була на те, що дитина буде здоровою. Моя наступна надія полягала в тому, що це буде дівчинка. Я не можу придумати більшого подарунка, ніж мати сестру, і я настільки щасливий, що Макс і наша друга дитина матимуть один одного", - написав Цукерберг на своїй сторінці в Facebook.

Відео дня

Також бізнесмен розповів, чому він хотів саме дочку. На його думку, найкращим життєвим якостям можна навчитися саме від жінок. Марк вважає, що саме сестри навчили його домагатися успіху і цінувати життя.

"Ми всі хороші люди через сильних жінок в нашому житті - сестер, матерів і друзів. Ми не можемо дочекатися зустрічі з нашим новим малюком і зробимо все можливе, щоб виховати ще одну сильну жінку", - зазначив він.

Нагадаємо, старшої доньці Цукерберга трохи більше року - вона народилася 2 грудня 2015 року.

Як раніше повідомляв "Обозреватель", відома співачка знялася оголеною на сьомому місяці вагітності.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки