"Материнському інстинкту потрібно довіряти": мати померлої по лікарському недогляд 8-тижневої Фелісіті

24,5 т.
'Материнському інстинкту потрібно довіряти': мати померлої по лікарському недогляд 8-тижневої Фелісіті

Про трагедію в англійській сім'ї повідомили в Daily Mail.

Емма Дждорж привезла свою дитину, якій 8 тижнів від народження, в центр невідкладної допомоги в Дадлі. Але лікар, провівши побіжний огляд, відправив їх додому. Через 12 годин дитина померла від сепсису.

Дитина Емми і Лі Джордж народилася передчасно. І через 8 тижнів після народження у неї піднялася температура, вона погано їла і багато спала.

Звернувшись до лікаря мати почула, що нема про що турбуватися і, якщо дитині стане гірше, принести її завтра.

Відео дня

Однак, для маленької Фелісіті завтра не настало. Батьки знайшли її вранці мертвою. Реанімація вже нічим не змогла допомогти.

Розтин показав, що дитина померла від сепсису, викликаного запаленням легенів.

Читайте: Не встигли зробити щеплення: на Львівщині помер двомісячний малюк

Батьки оприлюднили свою історію з метою попередити інших батьків, що не завжди лікарі мають рацію, іноді варто наполягти на своєму.

"Ми не хочемо, щоб інші батьки так само страждали, як і ми. Ми просто вбиті горе. При все, що стосується дитини - материнський інстинкт ключовий. Потрібно йому довіряти", - заявили Емма і Лі.

"Я знала, що щось не так з Флісса, але лікар був жахливий. Він подивився на неї і тільки виміряв температуру, більше нічого", - додає Емма.

"Я довіряв лікареві і забрав доньку додому. Але коли ми прокинулися наступного ранку, наш світ був зруйнований. Я ніколи не відчував себе таким втраченим і зламаним", - говорить Лі, батько дівчинки.

Пара вважає, що Фелісіті могла бути врятована, якби медик більш уважно оглянув дочку і зробив більше фізичних перевірок. Джорджі подали скаргу до лікарні. Ведеться розслідування.

Сепсис і септичний шок може бути результатом інфекції в будь-якому місці в організмі. Легкі, сечовивідні шляхи, черевна порожнина і таз є найбільш поширеними місцями інфекції, що призводять до сепсису.

Скандал підвищив обізнаність про хворобу, якій піддається близько 150000 чоловік у Великобританії щороку. Одна третина з них помирає.

Як повідомляв раніше "Обозреватель", лікарі змогли врятувати похованого живцем немовляти.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки