"Я їм нічого не залишу": Гарік Корогодський поділився правилами виховання дітей

61,7 т.
'Я їм нічого не залишу': Гарік Корогодський поділився правилами виховання дітей

Епатажний бізнесмен і батько чотирьох дітей Гарік Корогодський поділився основними принципами, за якими він виховує своїх дітей.

Про це повідомляє видання Kidsplace.online.

За словами Корогодського, він карав своїх дітей до певного часу. "Це було давно, я був молодший, сьогодні не караю. А сенс? Діти вже підросли. Вже пізно карати", - говорить він.

Бізнесмен каже, що його діти самі вирішують, де їм жити. "Наприклад, син після 9 років навчання в Англії навіть чути про неї не хотів. І зараз працює в Києві", - додає він.

На думку Корогодського, потрібно частіше збиратися всією сім'єю за одним столом. Але він також ділиться, що його діти живуть у зйомних квартирах.

Відео дня

"Вони повинні бути впевнені, що свої гроші я витрачу за життя. А їм нічого не залишу. Я оплачую тільки освіту. Нам не потрібно для того, щоб підтримувати один одного, про це заявляти. Я ніколи не займу позицію: "Разом із кимось проти своїх дітей". Точно також діти ніколи не об'єднаються ні з ким проти мене. Я в цьому впевнений", - розповідає бізнесмен.

Корогодський каже, що у всіх членів його сім'ї є щось спільне - сімейне татуювання.

''Я їм нічого не залишу'': Гарік Корогодський поділився правилами виховання дітей

"Я вважаю, якщо є можливість дати дітям британську або американську вищу освіту - потрібно цим скористатися, тому що в Україні освіту, на жаль, сильно відстає", - зазначає він.

Тато-Корогодський каже, що завжди готовий допомогти своїм дітям бізнес-порадою: "Інше питання: "Слухають вони мене?" Не дуже. Поради тата не так цінні, як поради людини, яка чогось досягла. Для них я ж тільки батько".

Він розповідає, що зі старшими дітьми він ходить у клуби - послухати музику і потанцювати. "Всі разом ходимо обідати або плануємо спільні поїздки", - додає бізнесмен.

Іншим батькам він радить любити своїх дітей більше, ніж людей, які на них скаржаться.

Як раніше повідомляв "Обозреватель",тривалі наслідки травматичних переживань дитинства можуть бути пов'язані з порушенням структури і функціонування клітин у корі передньої частини мозку, яка відіграє важливу роль у регуляції емоцій і настрою.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки