Відео з дівчинкою, у якої серце б'ється назовні, шокувало мережу

19,8 т.
Відео з дівчинкою, у якої серце б'ється назовні, шокувало мережу

Відеокліп, тривалістю 43 секунди, на якому видно, як б'ється серце 7-річної Беер-Шеви Боран, підкорює інтернет.

Кожен раз, коли дитина хихикає, можна побачити, як її серце "вискакує" з грудей.

Історія про дівчинку з рідкісним захворюванням з'явилася ще в 2015 році і швидко розлетілася по всьому інтернету.

Тоді Вірсавія сказала: "Я знаю, чому у мене серце зовні. Тому що Ісус хоче так показати, що він може зробити спеціальні речі, як я".

Лікарі попередили її мати, Дарину Боран, що Вірсавія помре. Але через сім років, вона все ще жива, любить Бейонс, малювати поні і відвідувати художні класи. Їй належить постійна боротьба за своє життя, але вона не здається.

Відео дня

Читайте: 5 найбільш рідкісних і незвичайних генетичних захворювань

Більшість новонароджених з "Пентада Кантрелла" вже мертвонароджені або вмирають протягом перших кількох днів їх життя. Але Беер-Шеви інакше як дивом не назвеш.

Сім'я переїхала в Бостон після того, як знайшли лікаря, готового лікувати її рідкісну хворобу, яка вимагає хірургічного втручання.

Підвищений кров'яний тиск не дає можливості поки прооперувати дитину.

Пентада Кантрелла є рідкісним вродженим захворюванням. Вона характеризується поєднанням вроджених дефектів грудини, діафрагми, тонкої мембрани, черевної стінки і серця.

Пентада Кантрелла має різну ступінь тяжкості. Деякі діти можуть мати м'які дефекти, в той час як інші можуть мати серйозні, загрозливі для життя ускладнення.

Немовлята з Пентада Кантрелла можуть мати широкий спектр вроджених вад серця, що включають в себе "отвір в серці" і аномальному розташуванні серця на правій стороні грудей, а не зліва, як у інших.

Точна причина хвороби невідома. Одна з теорій припускає, що симптоми пентади Кантрелла виникають через відхилення від норми у розвитку ембріональної тканини на початку вагітності.

Стан зачіпає хлопчик і дівчинка в рівних кількостях. Точна поширеність невідома, але, за оцінками, трапляється 5,5 на один мільйон живих новонароджених.

Як повідомляв раніше "Обозреватель", рідкісне захворювання зробило британку моделлю.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки