Міфи про дієти: знаменитий лікар пояснив, чому потрібно добре вечеряти

18,7 т.
Міфи про дієти: знаменитий лікар пояснив, чому потрібно добре вечеряти

Знаменитий російський кардіохірург Лео Бокерія розвінчав міфи про дієти і розповів, чому потрібно добре вечеряти.

Професор радить калорійні страви вранці залишити в холодильнику, повідомляє Ren.tv.

"Сніданок з'їж сам - це абсолютна маячня, мається на увазі повноцінний сніданок. Тому, що ви прокинулися, організм починає приходити в робочий стан, ви сідаєте до столу, з'їдаєте тарілку м'яса, мучного, запиваєте великим стаканом чогось, потім одягаєтеся, їдете на роботу - а потім, який з вас працівник ", - сказав лікар.

Відео дня

Читайте: Любов Успенська поділилася рецептом здорового сніданку

Як повідомив кардіохірург, ще за часів своєї молодості він помітив, як харчувалися західні колеги. Вони зранку випивали чашку кави, в обід з'їдали бутерброд, а повноцінно їли тільки ввечері після роботи, після чого йшли займатися спортом.

"Тому, сніданок - віддай ворогові, в обід - перекуси, увечері - нормально співаєш, а потім - фізкультура. За моїми спостереженнями, в країнах, де люди живуть довго - вони так і роблять", - підсумував Бокерія.

Читайте: Що не можна їсти вранці: дієтологи назвали топ-9 найшкідливіших сніданків

Як повідомляв "Обозреватель", дієтологи розповіли, як треба снідати в холодну пору року.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки