Міфи про дієти: знаменитий лікар пояснив, чому потрібно добре вечеряти
Знаменитий російський кардіохірург Лео Бокерія розвінчав міфи про дієти і розповів, чому потрібно добре вечеряти.
Професор радить калорійні страви вранці залишити в холодильнику, повідомляє Ren.tv.
"Сніданок з'їж сам - це абсолютна маячня, мається на увазі повноцінний сніданок. Тому, що ви прокинулися, організм починає приходити в робочий стан, ви сідаєте до столу, з'їдаєте тарілку м'яса, мучного, запиваєте великим стаканом чогось, потім одягаєтеся, їдете на роботу - а потім, який з вас працівник ", - сказав лікар.
Читайте: Любов Успенська поділилася рецептом здорового сніданку
Як повідомив кардіохірург, ще за часів своєї молодості він помітив, як харчувалися західні колеги. Вони зранку випивали чашку кави, в обід з'їдали бутерброд, а повноцінно їли тільки ввечері після роботи, після чого йшли займатися спортом.
"Тому, сніданок - віддай ворогові, в обід - перекуси, увечері - нормально співаєш, а потім - фізкультура. За моїми спостереженнями, в країнах, де люди живуть довго - вони так і роблять", - підсумував Бокерія.
Читайте: Що не можна їсти вранці: дієтологи назвали топ-9 найшкідливіших сніданків
Як повідомляв "Обозреватель", дієтологи розповіли, як треба снідати в холодну пору року.