У США створили інноваційну вакцину проти куріння

1,7 т.
У США створили інноваційну вакцину проти куріння

Американські вчені створили вакцину, яка повинна допомогти курцям позбутися шкідливої ??звички раз і назавжди. Новий препарат буде зв'язуватися безпосередньо з молекулами нікотину.

Раніше стало відомо, що клінічні випробування двох вакцин пройшли невдало. Вчені, проте, вважають, що отриманих даних досить для оптимізації створюваних ними вакцин і розробки більш ефективних препаратів. Було показано, що курці, у яких утворювалася максимальна кількість антитіл проти нікотину, втрачали потяг до куріння на півроку, пише Медпортал.

Читайте: Лікарі визначили, що ліки від Альцгеймера переможуть куріння

Відео дня

Тепер дослідники створили нову вакцину, введення якої призводить до збільшення кількості антитіл, здатних зв'язуватися з молекулами нікотину. В експериментах на мишах автори показали, що вакцина допомагала нейтралізувати нікотин вже через 10 хвилин після введення. Крім того, вакцинація приводила до зниження рівня нікотину в головному мозку тварин.

Як повідомляв "Обозреватель", лікарі визначили, що куріння викликає страшні болі в шиї.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки