Вчені назвали групу крові, яку найбільше люблять комарі

30,5 т.
Вчені назвали групу крові, яку найбільше люблять комарі

Вчені з Японії з'ясували, що найбільш "смачна" група крові для комарів - перша. Однак на їхні уподобання впливає не тільки смак крові, але і кілька інших факторів.

Про це повідомляє ТСН.

Дослідники з Гамбії з'ясували, що висока ймовірність бути укушеними комарами є у вагітних жінок. Справа в тому, що живіт майбутньої мами має температуру на 1 градус тепліше, ніж інші ділянки тіла. Це підсилює потовиділення, а запах приваблює комах.

Читайте: Дитину вкусив кліщ: важливі поради батькам

Також вчені відзначають, що комарі реагують і на любителів пива - вони з'ясували, що навіть одна пляшка хмільного напою може привернути до вас комаху.

Відео дня

Не менш важливим є також колір одягу. Американські вчені стверджують, що світлий колір провокує комах набагато менше, ніж темний.

Як раніше повідомляв "Обозреватель", названі основні рекомендації, як зменшити шанси бути укушеним комаром.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки