Розкрито жахливі факти про вплив вегетаріанства на здоров'я чоловіків

8,9 т.
Продукти, овочі

Медики з'ясували, що нестача або відсутність м'ясних продуктів у раціоні чоловіка знижує його здатність до зачаття дітей.

Про це повідомляє видання MED Daily з посиланням на The Daily Mail.

Вчені провели дослідження на плодових мушках. Спостереження показали, що відмова від білків тваринного походження позначався на здатності до відтворення не тільки у самця, а й у його потомства.

Читайте: Діти в групі ризику: медики розповіли про небезпеку популярного фрукта

Виявляється, що сперматозоїди у потомства ставали ледачими за нестачі білка в раціоні батька. Крім того його нестача приводила до ослаблення імунітету. Однак велика кількість білка викликала зворотний ефект. За великої кількості білка в раціоні батьків у їхніх синів репродуктивні і метаболічні процеси протікали активніше.

Відео дня

Медики заявили, що чоловіки, які активно споживають сою, мають менше шансів стати батьками. З'єднання в сої, які часто зустрічаються в вегетаріанських продуктах, шкодять сперматозоїдам.

Як повідомляв "Обозреватель", названі продукти, які позбавляють чоловіків можливості мати дітей.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки