У Бердянському таборі отруїлися 250 дітей атошників: скандал намагаються зам'яти

21,2 т.
У Бердянському таборі отруїлися 250 дітей атошників: скандал намагаються зам'яти

У дитячому оздоровчому санаторії Бердянська "Лазурний", на території якого створили імпровізований табір, отруїлося 250 дітей військовослужбовців із зони АТО.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє користувачка Наталі Міщенко. 

"Хвилин 10 тому подзвонив боєць, який служить із хлопцями з нашого міста і попросив допомоги волонтерів. Із Дніпра повезли 250 дітей АТОшників в оздоровчий табір у Бердянськ. Майже всі діти захворіли якоюсь незрозумілою інфекцією. Лежать із розладом, блювотою. Адміністрація табору дітей батькам не віддає і замовчує ситуацію, щоб приховати все це. Лікування - таблетки від розладу і все. Батьки в шоці! Наразі батьки збираються їхати туди по дітей, щоб забрати їх", - пише вона, докладаючи скріншоти листування з батьками. 

Відео дня

Зокрема, згідно з повідомленнями батьків, з усіх дітей здоровими залишилося тільки троє, які "сплять у холі". 

Як розповіла "Обозревателю" Ірина Голуб, чия дитина також знаходиться в злощасному таборі, у "Блакитному" переповнений лазарет.

"Моя дитина подзвонила мені і поскаржилася на блювоту. Табір весь на карантині. Я буду їхати забирати його, тому як у нього проблеми з підшлунковою", - говорить вона. 

Мама дитини також розповіла, що в табір мало кого пускають і складно потрапити навіть на його територію. "Одній бабусі вчора вдалося прорватися зі скандалом", - говорить вона. 

Гроші на путівки для дітей АТОшників виділила держава.  

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки