Щодня від раку грудей помирає одна українка - МОЗ

4,3 т.
Щодня від раку грудей помирає одна українка - МОЗ

В Україні щодня від раку молочної залози помирає одна жінка.

Про це повідомила перший заступник міністра охорони здоров'я Олександра Павленко, - передає "Сегодня".

"Рак грудей - це сімейна справа. Чоловіки повинні піклуватися про своїх жінок. Жінки повинні своєчасно проходити медичне обстеження з метою ранньої діагностики захворювання. Говорячи простою мовою - щодня від раку грудей в Україні помирає одна жінка", - сказала Павленко.

Читайте: Рак грудей та харчування: дієтолог склала "чорний" і "білий" список продуктів для жінок

Відео дня

Як повідомляв "Обозреватель", із 1993 року жовтень визначено всесвітнім місяцем боротьби проти раку грудей. Щоб привернути увагу до проблеми, щороку організовується підсвічування рожевим кольором одної із всесвітньо відомих будівель. У 2015 році таким чином уже підсвітили Ейфелеву вежу в Парижі.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки