На свіжу голову: знайдено швидкий спосіб боротьби з похміллям

11,9 т.
На свіжу голову: знайдено швидкий спосіб боротьби з похміллям

В Австралії вчені з Національного дослідницького агентства CSIRO визначили новий простий і швидкий спосіб боротьби з похміллям. Фахівці повідомили, що 200 мл соку перед вживанням алкогольних напоїв допоможе уникнути похмілля, а також знизити рівень алкоголю в крові.

За результатами дослідження, сік груші є ефективним засобом для боротьби з похмільним синдромом і порушенням концентрації уваги, - пише The Independent.

"Схоже, що ті речовини і ферменти, які містяться в корейських грушах, беруть участь у метаболізмі алкоголю, а також пришвидшують обмін речовин і усувають похмільний синдром. Зокрема, спостерігалося зниження рівня ацетальдегіду в крові", - розповів професор Менні Ноакс.

Відео дня

Читайте: Учені розповіли, що було б зі світом, якби люди жили до 100 років

Вчені зазначили, що найбільшу ефективність показали плоди китайської і азіатської груші, а також акцентували увагу на тому, що грушевий сік здатний впоратися з похміллям лише в тому випадку, якщо був ужитий до початку п'янки, а не після неї.

Крім того, вчені з'ясували, що грушевий сік також знижує рівень холестерину, допомагає нормалізувати робооту кишечника і має виражену протизапальну дію.

Читайте: Вчені детально показали, як виглядають клітини мозку: відеофакт

Раніше "Обозреватель" повідомляв, що вчені повідомили, чому чоловіків тягне до жіночих грудей.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки