Психологи повідомили, як змусити дитину займатися спортом

8,2 т.
Психологи повідомили, як змусити дитину займатися спортом

Психологи шляхом дослідження з'ясували, щоб дитина в підлітковому віці активно займалася спортом, необхідно зробити так, щоб до цього часу вона сама почала сприймати себе як людину, яка цікавиться спортом.

Вчені зазначили, що ступінь активності будь-якої дитини змінюється в залежності від її віку. Наприклад, майже всі діти, досягнувши віку 11-12 років, майже в два рази зменшують обсяг своєї діяльності. Після такого "перехідного періоду" вони знову починають захоплюватися різними заняттями, - передає Газета.

Багато батьків саме в такі періоди починають боротися з тим, що їхня дитина багато часу проводить вдома, перед комп'ютером, і намагаються змусити зайнятися спортом. Психологи запевняють: це марно.

Відео дня

Читайте: Археологи розповіли, як під час еволюції змінилася людина

Для того, щоб підліток приділяв час своєму здоров'ю і фізичній формі, необхідно, щоб у більш ранньому віці він став сприймати себе як спортивну людину - саме це показали спостереження за дітьми різного віку. Найефективнішим способом пробудження інтересу до активного проведення часу у маленької дитини є його залучення в командні ігри.

Раніше "Обозреватель" повідомляв, вчені порадили чоловікам, на яких жінках треба одружуватися.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки