Як уникнути похмілля: вчені розкрили секрет

126,3 т.
Як уникнути похмілля: вчені розкрили секрет

Поява похмілля на ранок після вживання алкоголю не залежить ні від міцності, ні від змішування напоїв.

До такого висновку дійшли дослідники, які провели експеримент із 90 добровольцями, пише AJKN.

Всіх їх розділили на три групи: перші пили вино, а потім пиво, другі пиво, а потім вино, а треті пили або те, або те.

Ілюстрація

Читайте: Чому хочеться випити: вчені зробили несподіване відкриття про алкоголь

Відео дня

"Ми сподівалися таким чином допомогти людям уникнути страждань після довгих нічних посиденьок", – пояснив один з учених.

Результати опитування показали, що ступінь похмілля залежить тільки від ступеня сп'яніння, а не від змішування або черговості напоїв. Чим п'янішою себе відчувала людина, тим сильніше вона нездужала на наступний день.

Як писав OBOZREVATEL, помірне вживання спиртного виявилося корисним для людей старших 65 років, у яких діагностували захворювання серця.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки