Їсти 3 рази в тиждень: знайдено спосіб знизити ризик раку кишечника

28,5 т.
Їсти 3 рази в тиждень: знайдено спосіб знизити ризик раку кишечника

Вживання в їжу риби три рази на тиждень знижує ризик виникнення раку кишечника.

Вчені з Оксфордського університету (Великобританія) встановили, що даний висновок "працює" для всіх видів риби. Про це повідомляє Daily Mail.

Дослідження показало, що ті, хто споживає три і більше порцій рибних продуктів, хворіють на 12% менше, ніж ті, хто їсть тільки одну. Автори пояснюють отримані результати тим, що риба є багатим джерелом жирних кислот, які сприяють зменшенню запалення в організмі.

Відео дня
Знайдено спосіб знизити ризик раку кишечника

Згідно з минулими дослідженнями, з одного боку, запалення може викликати рак шляхом пошкодження ДНК, а з іншого, сприяє виробленню цитокінів, які стимулюють ріст кровоносних судин, які "живлять" пухлину.

Знайдено спосіб знизити ризик раку кишечника

Як писав MedOboz, низькожирова дієта сприяє зниженню ризику смерті від раку молочної залози.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки