Що любить пухлина: лікар-онколог пояснила, чим підживлюється рак
Щоб мінімізувати ризики захворіти онкологічним захворюванням, слід уникати деяких продуктів, а особливо цукру.
Про це в ефірі "ОбозТВ" розповіла лікар-онколог Таміла Корінь.
"Незалежно від локалізації, пухлина любить підвищений вміст цукру в різних продуктах. Тому варто мінімізувати споживання цукру, а ще краще взагалі не їсти його", - говорить вона.
За її словами, щоб мінімізувати ризики захворіти онкологічним захворюванням, необхідно відмовитися від продуктів харчування, які містять консерванти і генетично-модифіковані організми.
Читайте: "Рак виникне у всіх": генетик розповів страшну правду про природу захворювання
Крім того, вона також рекомендує вживати здорову їжу, "наскільки це можливо". "В Україні здорової їжі вже практично немає", - додає вона.
Лікар також рекомендує їсти молочні продукти високої якості, фрукти, овочі. "І м'ясні продукти, однак не в тій кількості, якій хотілося б організму", - рекомендує Корінь.
Як раніше повідомляв "Обозреватель", на сьогоднішній день існує можливість визначити гени, які передаються з покоління у покоління і несуть в собі схильність до раку молочної залози.