Що любить пухлина: лікар-онколог пояснила, чим підживлюється рак

198,0 т.
Що любить пухлина: лікар-онколог пояснила, чим підживлюється рак

Щоб мінімізувати ризики захворіти онкологічним захворюванням, слід уникати деяких продуктів, а особливо цукру.

Про це в ефірі "ОбозТВ" розповіла лікар-онколог Таміла Корінь.

"Незалежно від локалізації, пухлина любить підвищений вміст цукру в різних продуктах. Тому варто мінімізувати споживання цукру, а ще краще взагалі не їсти його", - говорить вона.

За її словами, щоб мінімізувати ризики захворіти онкологічним захворюванням, необхідно відмовитися від продуктів харчування, які містять консерванти і генетично-модифіковані організми.

Читайте: "Рак виникне у всіх": генетик розповів страшну правду про природу захворювання

Крім того, вона також рекомендує вживати здорову їжу, "наскільки це можливо". "В Україні здорової їжі вже практично немає", - додає вона.

Лікар також рекомендує їсти молочні продукти високої якості, фрукти, овочі. "І м'ясні продукти, однак не в тій кількості, якій хотілося б організму", - рекомендує Корінь.

Як раніше повідомляв "Обозреватель", на сьогоднішній день існує можливість визначити гени, які передаються з покоління у покоління і несуть в собі схильність до раку молочної залози.