Шкідливіше в 4 рази! Вчені назвали несподівану небезпеку популярного напою

Шкідливіше в 4 рази! Вчені назвали несподівану небезпеку популярного напою

Свіжовичавлені соки можуть сильно підвищити рівень цукру в крові, тому корисніше просто їсти фрукти.

Про це в Instagram розповіла дієтолог Світлана Фус, пояснивши, що така небезпека соків пов'язана з кількістю фруктів.

"Наприклад, ви з'їли один апельсин. А коли ви п'єте фреш, то з'їдаєте одразу чотири апельсини. Відповідно, рівень глюкози в чотири рази більший", – повідомила вона.

Сік

Також дієтолог зазначила, що можна вживати смузі, але не в великих кількостях. Переважно все ж їсти необроблені ягоди, овочі і фрукти.

смузі

Як писав OBOZREVATEL, дієтологи радять уважніше ставитися до покупок у магазинах. Щоб зменшити кількість цукру і солі в своєму раціоні для зміцнення здоров'я, потрібно уважніше перевіряти інгредієнти, зазначені на упаковці, і пробувати нові смаки.