Журналісти побачили щось надзвичайне в імені доньки Райана Рейнольдса

4,6 т.
Журналісти побачили щось надзвичайне в імені доньки Райана Рейнольдса

Нещодавно діти Блейк Лайвлі та Райана Рейнольдса вперше з'явились на публіці - того дня їх тато, що став популярним після ролей у фільмах "Король Вечірок" і "Пастка для туриста",отримав зірку на алеї слави.

А от про те, як зіркові батьки назвали свою меншу донечку, що народилася у вересні 2016 року, стало відомо лише зараз. В одному зі своїх останніх інтерв'ю Блейк та Райан зізналися, що дали дівчинці доволі рідкісне ім'я Інес. Про це повідомляє сайт edinstvennaya.

Актори дуже оберігають своє приватне життя, тому побачити в мережі чи на сторінках журналів їх сімейні фотографії майже неможливо. Нагадаємо, що пара також виховує ще одну доньку, 2-річну Джеймс.

Видео дня

Як повідомляв "Обозреватель", Лів Тайлер поділилась зворушливими фото доньки.

disclaimer_icon

Материалы на этом сайте рекомендованы для общего информационного использования и не предназначены для установления диагноза или самостоятельного лечения. Медицинские эксперты MedOboz гарантируют, что весь контент, который мы размещаем, публикуется и соответствует самым высоким медицинским стандартам. Наша цель – максимально качественно информировать читателей о симптомах, причинах и методах диагностики заболеваний. Призываем не заниматься самолечением, а для диагностики заболеваний и определения методов их лечения советуем обращаться к врачам.

Популярные врачи

Лекарства