Українська поп-зірка здивувала кількістю нянь для своїх малюків

13,4 т.
Українська поп-зірка здивувала кількістю нянь для своїх малюків

Українська співачка з гурту "Неангели" Слава Камінська в інтерв'ю для програми "Світське життя" розповіла, скільки нянь допомагає їй виховувати двох малюків, та як вони відсвяткували дитячі дні народження.

Діти Слави та Еда з'явились на світ з різницею в один рік та 6 днів, тому свої дні народження вони святкують в один місяць. Але, на думку батьків, меншій доньці Лаурі поки зарано замовляти аніматорів, тому перший день народження вони провели вдома у вузькому родинному колі. А от дворічному Леону вже потрібне справжнє свято - батьки провели з ним весь день: у аквапарку та на атракціонах.

Читайте: Зірковий бебі-бум: хто народив дитину в 2016 році

Видео дня

На питання, як Слава справляється з материнськими обов'язками, адже перший рік життя вважають найважчим, а у неї таких два поспіль, зіркова матуся чесно зізналась, що не є супер-матусею, і без допомоги нянь та бабусів обійтись не може: "В мене є три няні. Всім потрібні вихідні. Одна няня з нами живе. Іноді їй хочеться додому, а друга - має вихідні в суботу та неділю, тому вони міняються", - розповіла співачка.

Як повідомляв "Обозреватель", Ірина Білик розкрила секрет першої стрижки свого малюка.

disclaimer_icon

Материалы на этом сайте рекомендованы для общего информационного использования и не предназначены для установления диагноза или самостоятельного лечения. Медицинские эксперты MedOboz гарантируют, что весь контент, который мы размещаем, публикуется и соответствует самым высоким медицинским стандартам. Наша цель – максимально качественно информировать читателей о симптомах, причинах и методах диагностики заболеваний. Призываем не заниматься самолечением, а для диагностики заболеваний и определения методов их лечения советуем обращаться к врачам.

Популярные врачи

Лекарства