Зірковий бебі-бум: хто народив дитину в 2016 році

8,3 т.
Зірковий бебі-бум: хто народив дитину в 2016 році

До кінця 2016 року лишилось не так багато часу і можна вже підвести деякі підсумки. У цьому матеріалі зібрані відомі жінки, які у 2016 році відчули радість материнства.

Кендіс Аккола

Зірка "Щоденників вампіра" вперше стала мамою 15 січня 2016 року - у неї та її чоловіка, гітариста групи The Fray Джо Кінга, народилася донька.

Енн Хетеуей

Актриса та її чоловік Адам Шульман стали батьками 24 березня. Хлопчика назвали Джонатаном.

Жасмін

Російська співачка Жасмін стала мамою втретє 25 квітня. Вона народила хлопчика, якого назвали Мирон.

Ольга Фреймут

Відома українська телеведуча народила другу дитину в день Матері - 8 травня. Хлопчика назвали Валерієм.

Видео дня

Аніта Луценко

Відома фітнес- тренер народила первістка 7 червня. Дівчинку назвали Мія.

Лів Тайлер

Американська актриса втретє стала мамою 8 липня - вона народила дівчинку від Дейва Гарднера, яку назвали Лулу Роуз, доречі на днях актриса поділилась зворушливими фото маленької принцеси.

Меган Фокс

Третя вагітність Меган стала для всіх неочікуваною, адже вони з Брайаном Остіном Гріном повідомляли про своє розлучення. Але 4 серпня їх родина поповнилась ще одним хлопчиком, якого назвали Джорні Рівер Грін.

Олена Кравець

Учасниця українського гумористичного колективу "95 квратал" стала мамою двійні 15 серпня. Хлопчика назвали Іваном, а дівчинку - Катериною.

Блейк Лайвлі

Актриса народила другу дівчинку. Пара дуже оберігає своє приватне життя, тому вперше їх діти з'явились на публіці лише нещодавно - в той день Райан Рейнольдс отримав зірку на алеї слави.

Неллі Уварова

Актриса, відома за роллю Каті Пушкарьової у серіалі "Не родись вродлива" стала мамою вдруге на початку листопада. Вона народила хлопчика.

Ксенія Собчак

Російська телеведуча стала мамою 18 листопада. У неї народився хлопчик.

Міла Куніс

Друга дитина зіркової пари Міли Куніс та Ештона Катчера побачила цей світ 30 листопада. Новоспечені батьки довго сперечалися, як назвати маля, але врешті зупинили свій вибір на грецькому імені Дімітрій.

Можливо до кінця року, нас ще хтось порадує поповненням у родині. Наприклад, як повідомляв "Обозреватель", стало відомо про вагітність української телеведучої Каті Осадчої.

disclaimer_icon

Материалы на этом сайте рекомендованы для общего информационного использования и не предназначены для установления диагноза или самостоятельного лечения. Медицинские эксперты MedOboz гарантируют, что весь контент, который мы размещаем, публикуется и соответствует самым высоким медицинским стандартам. Наша цель – максимально качественно информировать читателей о симптомах, причинах и методах диагностики заболеваний. Призываем не заниматься самолечением, а для диагностики заболеваний и определения методов их лечения советуем обращаться к врачам.

Популярные врачи

Лекарства